Poetsdienst bedrijven

Poetsen van allerhande ruimten (bedrijfsruimten, scholen, …)

 

Wij hebben verschillende poetsteams maar ook verschillende individuele medewerkers ter beschikking voor het poetsen van allerhande plaatsen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid door onze leverancier van onze materialen en producten Boma.
Onze extra troef is onze flexibiliteit. Indien U met uw handen in het haar zit en U last-minute dringend nog een poetshulp of poetsteam nodig hebt, doen wij er alles aan om U verder te helpen. 

Indien U contact met ons opneemt, telefonisch of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., komt onze verantwoordelijke op het afgesproken tijdstip bij U langs om de werken te bekijken. Wij bezorgen U spoedig een vrijblijvende offerte. Bij goedkeuring worden de werken opgestart samen met de verantwoordelijke.

Bij spoedsituaties, start onze verantwoordelijke onmiddellijk de werken op en worden de taken op dat moment opgenomen en besproken.

Als er opmerkingen of andere zaken te melden zijn, horen wij dit graag. Wij zijn voorstander van een open overleg, zodat er duidelijkheid is voor beide partijen. Indien U wenst, komen we op regelmatige basis samen om de werken te overlopen en te bespreken.